Een vraag stellen? Dat kan!

Passie voor groen en ontwerp

U kunt ons benaderen voor een tuinontwerp, tuinaanleg, beregeningsinstallaties, al dan niet volledig computergestuurd, vijvers in soorten en maten, robotmaaiers, tuinoverkappingen en zwemvijvers. Maar natuurlijk ook voor onderhoud of een tuinrenovatie. Op onze kwekerij worden voornamelijk bijzondere veredelingen gekweekt met een specialisatie in beuk, eik, Japanse esdoorn, Ginkgo en diverse Cornus soorten. We zijn lid van de branchevereniging VHG en TuinKeur. Ook zijn we een erkend leerbedrijf.

Het creatieve proces

Wilt u uw tuin onder handen nemen of nieuw aan laten leggen? Als u een afspraak maakt met Tuin & Design, komt Corné bij u thuis om uw wensen en ideeën te bespreken in een persoonlijk gesprek.

In de ontwerpfase worden uw wensen op de tekentafel verwerkt in een passend ontwerp. In een vervolgafspraak wordt het ontwerp met u besproken: u ziet de schetsen en visualisaties van onze plannen. Indien gewenst kan het ontwerp worden uitgebreid met een beplantingsplan, een beregeningsplan en een verlichtingsplan. Hierna wordt een offerte opgesteld en ook deze wordt in een persoonlijk gesprek toegelicht. Zo werken we stap voor stap naar uw droomtuin.

Aanleg | Onderhoud

Na overeenstemming over het ontwerp en de offerte kunnen we beginnen met het de realisatie van uw tuin. De tuinaanleg omvat veel verschillende disciplines. Van grondwerk, sierbestrating, beregening, beplanting tot complete overkappingen. Wij kunnen vrijwel alle onderdelen van de tuinaanleg met eigen mensen uitvoeren. We hebben een veelzijdig en professioneel team. Dat maakt het plannen eenvoudig en de uitvoering flexibel.

Natuurlijk kunt u zelf zorgdragen voor het onderhoud van uw tuin, maar wij kunnen u daarbij helpen door het uitvoeren van de jaarlijkse zomer- en winterbeurt en het winterklaar maken van uw beregeningsinstallatie. Ook kan het tuinonderhoud geheel door ons worden verzorgd door middel van een onderhoudscontract. Bij al ons werk streven we naar een hoge kwaliteit en een zo prettig mogelijke samenwerking met u als klant.

Watertechniek | beregening

Tuin & Design zorgt voor de aanleg van de meest uiteenlopende vijvers. U kunt daarbij denken aan een natuurlijke vijver, een zwemvijver, een spiegelvijver en een koi-vijver.
Voor een weelderige groei van uw beplanting en gazon adviseren wij u de aanleg van een beregeningsinstallatie, al dan niet voorzien van een beregeningsstation. Dat kan door middel van een eenvoudige handmatig gestuurde beregening tot een volledig geautomatiseerd beregeningssysteem. Voor ieder budget zijn er passende mogelijkheden.

Op zoek naar extra informatie?

Bent u op zoek naar meer of extra informatie? U kunt altijd onderstaand contactformulier invullen.